16 Mayıs 2018 Çarşamba

Soslu kuzu sırtı

Malzemeler

kuzunun sırt kısmı
1 adet domates
1 adet yeşilbiber
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı kekik
1 yemek kaşığı biberiye
karabiber
tuz

Margarin, karabiber ve tuzu karıştırın.
Hazırladığınız karışımı etin her tarafına sürün. Domates ve biberi doğrayıp etin kenarlarına yerleştirin.Kekik ve biberiye yapraklarını da ekledikten sonra su ilave edip üstünü folyoyla kapatın.
200 derecelik fırında 90 dk pişirin.
üstünü açıp 30 dakika daha pişirin. Sonra bonfile kısımlarını bıçakla 2 parmak kalınlığında kesip etün üstüne yerleştirdikten sonra servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder